Skip to content

100 Cims

A la secció “100 Cims” volem conèixer el país recorrent el territori a partir d’un seguit de cims, proposats per la FEEC. D’aquesta manera, descobrim indrets meravellosos de Catalunya, d’Andorra i de la Catalunya Nord que es troben al voltant d’un grup de 308 cims d’aquests territoris.

Hi esteu tots i totes convidats i convidades! Es tracta d’un repte en què tothom hi té cabuda ja que hi ha cims de tota mena, des dels de baixa muntanya fins als més alts.

Hi ha la possibilitat de fer la sortida entre setmana, una matinal; de quedar en dissabte o bé en diumenge; i, si es vol fer més d’un cim o s’ha d’anar una mica lluny, també es fa sortida de cap de setmana. A més, és habitual organitzar alguna sortida en període de vacances d’estiu. En moltes d’aquestes ocasions, a més de la muntanya, es descobreixen valors culturals i gastronòmics de la zona.

Diversos companys del CESC han assolit l’engrescadora fita dels 100 cims, també la dels 200 i fins i tot alguns ja han superat la dels 300 cims, perquè descobrir llocs poc coneguts de la nostra terra engresca a seguir, a meravellar-se, a gaudir de cims, valls, persones, pobles, estacions… i celebrar tots i totes, amb un reconeixement ben merescut que ha rebut la nostra entitat per part de la FEEC per haver superat els 2000.

Us convidem a participar en aquesta secció i compartir indrets i moments  inoblidables.

Esdeveniments de la secció

Articles del CESC