Skip to content

Activitats Culturals

L’excursionisme, des dels seus orígens, ha tingut dos components bàsics: l’esport i la cultura. Fidels a aquest criteri, al CESC “fem cultura, tot caminant”, veient i coneixent les diferents contrades del país, així com el nostre patrimoni natural, rural, arquitectònic, arqueològic, històric i cultural.

Tot caminant podem contemplar moltes masies, esglésies, ermites, castells, torres de guaita, balmes que havien estat habitades o testimonis de guerres, com poden ser les trinxeres i les restes d’armament i monuments de la guerra civil que hem pogut veure i trobar a les sortides pel Pallars o pel Baix Ebre.

D’altra banda al Centre Excursionista Sant Celoni també organitzem activitats purament culturals, obertes a tothom, socis i no socis, dins el món de la natura i l’excursionisme en el seu sentit més ampli, com són el Cicle d’Audiovisuals, on també hi caben els temes de viatges, el Concurs Sant Jordi de Fotografia, en les vessants oberta i social, els Cursos de Formació en aspectes relacionats amb la nostra dinàmica, i les Exposicions, tant l’anual de Sant Jordi com les puntuals sobre temes diversos i també altres activitats proposades per la nostra base social.

Esdeveniments de la secció

Articles del CESC