Skip to content

Espeleologia

La Secció d’Espeleologia del Club Excursionista Sant Celoni CESC, des de l’espeleisme més lúdic, a la espeleologia d’exploració, organitzem sortides periòdiques mensuals, de diferents nivells de dificultat, en cavitats de tot tipus; a fi que els socis es coneguin, trobin companys i companyes amb els seus mateixos interessos, per poder sortir de manera independent i gaudir d’aquest esport.

Els grups en aquesta modalitat són reduïts, de 6/8 persones o menys, i normalment les sortides tenen la durada d’un dia. És per això que es fan amb vehicles propis i compartim despeses. Des del matí ben d’hora fins a la tarda ben dinat.

Intentem organitzar-les per tal que, qui vulgui provar-ho, també pugui venir. Una de les coses que es vol és que la sortida sigui dinàmica, divertida, aprendre tècnica, però sobretot gaudir del lloc i el moment. No és només tècnica, es tracta també de sentiment. El sentiment de respecte pels companys, de respecte per la natura, de saber gaudir de la foscor dels avencs, del soroll de las gotes d’aigua quan cauen i apreciar las magnífiques formacions que es creen a l’interior de la terra.

Aquest és l’esperit d’aquesta secció i estem orgullosos d’anar-ho aconseguint.

Esdeveniments de la secció

Articles del CESC