Skip to content

Senders

La secció de senders del CESC, és d’entre totes les seccions del Centre, la que aglutina el nombre més gran de persones. L’objectiu de la secció és gaudir de la natura, els paisatges i el seu vincle amb la cultura i la història. Es considera la secció més oberta al gran públic perquè no exigeix una gran preparació física o tècnica i és assequible per a tothom qui estigui acostumat mínimament a caminar.

El plantejament de la secció és fer sortides mensuals i es presenta als socis com un llarg recorregut que es secciona en etapes per anar fent durant un període de temps determinat, generalment un any. Per tal d’aconseguir que tothom qui vulgui s’hi pugui apuntar, es fa de cada sortida una doble proposta que els seus propis noms defineixen: l’opció curta (entre 10 i 14 km) i l’opció llarga (entre 19 i 25 km), i fins i tot algunes vegades hi ha una proposta cultural que pot o bé aglutinar a tots al final de la sortida o bé hi ha qui senzillament s’hi apunta per anar a gaudir de l’oferta cultural d’un(s) indret(s) del recorregut.

Les sortides, que són en diumenge i ocupen tot el dia, es fan en autocar donat que quasi sempre els recorreguts són lineals i és d’assistència oberta per a tothom, tenint els socis un preu més reduït. El nombre del grup oscil·la a les diferents sortides però sol estar sobre les 10-15 persones l’opció curta i entre 25 i 35 l’opció llarga.

Esdeveniments de la secció

Articles del CESC