Trobades Anuals

Calçotada

Text per aquesta secció

 

Memorial muntanyenc

Text per aquesta secció

 

Marxa pel Montseny

L’any 1978 naixia la popular Marxa pel Montseny, una de les pioneres que començaren la seva activitat amb el re-establiment de la democràcia al nostre país.

El Centre Excursionista Sant Celoni n’és organitzador des de l’any 1990.

Sortint de Sant Celoni, la Marxa pel Montseny es mou també per terrenys del Parc Natural, seguint itineraris de bellesa excepcional, per indrets amb masies -com la de l’escriptor Serafí Pitarra i la del pintor Antoni Tàpies- i vistes extraordinàries.

Són ja clàssiques les dues opcions de Marxa i Marxeta, de 22 i 14 km aproximadament, tot i que alguns anys s’ofereix també una tercera opció.

Al llarg del recorregut, el participant troba avituallaments amb aigua, caldo, te, taronges, refrescos, pastes i vi dolç. Al final de la caminada, podrà gaudir d’un bon esmorzar amb amanida, pa amb tomàquet, botifarra i pastes i beguda. També es sortegen uns regals i es fa un obsequi a tots els participants, dins d’un ambient festiu.

Els darrers anys la Marxa és solidària i una part dels ingressos de les inscripcions es destina a col·lectius necessitats.

 

Diada del Soci

Text per aquesta secció

 

Aplec dels Països Catalans

Text per aquesta secció

 

Pujada del Pessebre

Text per aquesta secció